Gary Neville: Vent lidt med at give jobbet til Solskjær

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Gary Neville: Vent lidt med at give jobbet til Solskjær

12 februar, 2019 - 10:59
Manchester United bør ikke udpege Ole Gunnar Solskjær som permanent manager endnu. I stedet bør man vente til slutningen af marts med at træffe en beslutning - det mener Gary Neville.

Gary Neville ©Getty

Forud for den helt store europæiske test her til aften mod Paris Saint Germain, advarer den tidligere United-legende, Gary Neville nu mod, at man foretager sig noget drastisk angående beslutningen om det ledige trænersæde i klubben. 

Ole Gunnar Solskjær har fået en fremragende start på sin tilværelse som midlertidig manager i klubben. Med 10 sejre i sine første 11 kampe, har Solskjær pludselig gjort sig til et ganske varmt navn i forbindelse med den permanente overtagelse af trænersædet i klubben til sommer. 

Roserne vælter ned over nordmandens ledelse. Senest var Martial ude at sige, at han gerne så Solskjær fortsætte i klubben og ifølge bookmakerne er Solskjær nu også favorit til jobbet. 

Men hvis man spørger Gary Neville, er det dog endnu for tidligt at træffe en beslutning. Med tanke på de vigtige kampe, som snart kommer, bør man, Ifølge ham, vente til slutningen af marts måned. 

- Jeg synes, at det er for tidligt, at give ham jobbet nu. Jeg synes, at udgangen af marts måned er det rigtige tidspunkt at addressere det på og så se på april med seks uger tilbage, hvor man kan træffe en beslutning baseret på en tre eller fire-måneders periode, hvordan klubben føler, hvordan spillerne føler og hvordan resultaterne er, siger Neville. 

Den tidligere højreback uddyber, at det ikke har noget at gøre med, at United nu har en række svære kampe, som han ønsker at måle Solskjær på, men at en belsutning simpelthen bør træffes på et større grundlag end den korte tid nordmanden indtil videre har haft. 

- Det er ikke fordi, at de nu har 7 eller 8 svære kampe. Jeg synes bare, at det er fornuftigt at reflektere over en tre eller 4-måneders periode, siger han, inden han understreger, at Solskjær dog bestemt er ved at køre sig selv i stilling til jobbet. 

- Solskjær er ved at give sig selv en kæmpe chance for at få jobbet. Hvis Manchester United fortsætter på den her måde indtil slutningen af sæsonen og kommer i top-4, så vil der være en kæmpe risiko forbundet med ikke at give Solskjær jobbet.  

- Hvis du når til oktober og har brugt 30-40 mio. pund på at få et nyt trænersetup til klubben og man ligger nummer 5 i tabellen, så vil helvede bryde løs. Folk vil sige: Hvorfor gav I ikke Ole jobbet, når han nu klarede det så godt? 

Neville mener dog ikke, at man behøver at annoncere noget nu men derimod sagtens kan vente.

Du kan læse resten af hans begrundelse på Skysports her.

 

 

 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk