Gary Neville tilbyder gratis hotelsenge til sundhedspersonale

Gary Neville er medejer af to hoteller i Manchester. Fra på fredag lukkes hotellerne for almindelige gæster, og vil fremover kunne bruges gratis af læger og sygehjælpere.

Gary Neville og Ryan Giggs er begge medejere af to hoteller i Manchester: The Stock Exchange Hotel inde i midtbyen, og Hotel Football lige ved siden af Old Trafford. På tværs af de to hoteller er 176 senge, der nu vil stå til rådighed til medarbejdere i det hårdt pressede sundhedsvæsen i Manchester.

Gary Neville udtalte sig til pressen om denne beslutning:

– I en tid som denne skal hele vores industri vise solidaritet, ikke kun for vores medarbejdere i de her usikre tider, men også for de mennesker der mest har brug for at kunne indkvarteres i det kommende stykke tid [jf. sygehusvæsnets personale, red.]

– Vores medarbejdere vil betjene hotellet som normalt, mens sygehjælpere vil få lov til at bo der uden nogle omkostninger når de har brug for isolering væk fra familiemedlemmer der kan være påvirket.

Neville udtalte desuden i forbindelse med denne meddelelse at ingen medarbejdere på hotellet vil miste deres job eller blive tvunget til at tage ubetalt ferie. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Premier League suspenderes indtil 30. april

Næste artikel

Medier: Inter er utilfredse med Sánchez - sender ham retur til United

ANNONCE