Gary Neville: Det her rod startede, da man valgte at fyre Moyes efter 8 måneder

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Gary Neville: Det her rod startede, da man valgte at fyre Moyes efter 8 måneder

30 september, 2018 - 15:14
Det er ikke manageren, men derimod manglen på overordnet fodboldmæssig lederskab i toppen af klubben, som er skyld i klubbens nuværende problemer - sådan lyder det i et tweet fra Skysports ekspert og tidligere Manchester United-spiller Gary Neville.

Gary Neville ©Getty

Tingene kører ikke i Manchester United for tiden. I midtugen blev man ekspederet ud af Carabao Cup af upåagtede Derby og i går eftermiddags løb United så ind i endnu et nederlag - det tredje i Premier League, da man tabte 3-1 ude mod West Ham. Med nederlaget blev United yderligere distanceret af ligaens tophold, Liverpool og Manchester City, som nu begge er 9 point foran United i tabellen efter blot 7 kampe. 

Den dårlige sæsonstart har fået presset til at stige på klubbens manager, José Mourinho, som nu af flere bookmakers bliver vurderet som den mest sandsynlige næste trænerfyring i Premier League. 

Men problemerne i klubben skyldes, ifølge Manchester Uniteds mangeårige tidligere højreback, Gary Neville, ikke kun den nuværende træner. Problemerne er, ifølge ham at se, langt mere dybdegående og kan spores helt tilbage til dengang, hvor man valgte at fyre David Moyes efter blot 8 måneder i klubben. 

- Det her rod startede, da United valgte at fyre Moyes efter 8 måneder og vi mistede enhver sans for de værdier, som klubben var blevet bygget op omkring over 100 år. Sådan skriver Gary Neville i et tweet, hvor han samtidig uddyber: 

- Det er ikke manageren. Det er den mangel på fodboldmæssig ledelse over ham. De hopper i alle retninger uden nogen plan. 

Det er ikke første gang, at Gary Neville har anklaget topledelsen i Manchester United for at mangle retning og en klart defineret strategi. 

Læs bland andet: Gary Neville opfordrer Woodward til en mere moderne strategi

United har muligheden for at revanchere sig en smule allerede på tirsdag, hvor man atter skal i aktion, når Valencia kommer på besøg på Old Trafford i sæsonens anden runde af Champions League. 

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på TV 3+ og viaplay. 

 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her