Gary Neville: Det hårde arbejde starter nu

Gary Neville er lykkelig over fastansættelsen af Ole Gunnar Solskjær og mener samtidig, at det hårde arbejder starter nu for den smilende nordmand.

– Folk vil pege på kampene mod Arsenal og Wolverhampton, men overordnet set gennem de seneste tre eller fire måneder, har præstationerne været fantastiske, og det samme har resultaterne. Så jeg er glad på hans vegne, og det hårde arbejde starter nu. 

Solskjær har bragt glæde tilbage i truppen og skabt begejstring blandt fansene, og det er en af årsagerne til, man har valgt at gøre nordmanden permanent træner. Det fortæller den tidligere United-kaptajn i et interview med Sky Sports. 

– Det har været et ulykkeligt sted de seneste fem sæsoner, så første skridt er at få fansene begejstret igen, når de ankommer til kampene. De seneste tre måneder har jeg følt mig underholdt for første gang i et stykke tid. Atmosfæren på stadion og glæden i fansenes ansigt er vendt tilbage, og Uniteds udebanefans er forbundet med holdet igen. 

Den tidligere engelske højreback peger på forsvaret som det vigtigste sted på banen, der skal adresseres til sommer, når transfervinduet åbner. 

– Forsvaret er førsteprioritet i forhold til at få midterforsvar-konstellationerne i orden, fordi der har været så mange ændringer på det seneste. Valencia og Young har været fornemme på højre- og venstreback de seneste par år, og Shaw er begyndt at gøre det rigtig godt. Lindelöf har en god sæson, og Smalling gør det godt, men der mangler den der dominerende tilstedeværelse. Så en midterforsvar og en back. 

Gary Neville sender også en stikpille til Louis van Gaal, der tidligere på ugen ytrede, at Solskjærs spillestil er tilsvarende Mourinhos. 

– Jeg så forleden Louis van Gaal sige, at Solskjær spiller ligesom Mourinho, men bare vinder i stedet for. Van Gaals fodbold i United var det værste, jeg nogensinde har set, og Mourinhos var langt bedre, selvom det ikke var acceptabelt i forhold til, hvad fansene ville se. 

 

Forrige artikel

Hvert ord fra det store interview med Solskjær

Næste artikel

Longread: Da OldTrafford.dk mødte Solskjær i Molde

ANNONCE