Gary: Kampene mod Liverpool var de vigtigste for Sir Alex

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Gary: Kampene mod Liverpool var de vigtigste for Sir Alex

10 oktober, 2017 - 21:43
Forud for weekenden kamp imod ærkerivalerne Liverpool har Gary Neville udtalt sig om sin tidligere managers forhold til kampene.

Ole Gunnar Solskjær og Gary Neville fejrer scoringen imod Liverpool i april 2003 ©Getty

På lørdag er det igen tid for det traditionelle opgør mod Liverpool, hvilket fodboldengland allerede nu er begyndt at varme op til.

"Sir Alex opførte sig altid anerledes omkring de store kampe. Han kunne være stille og rolig hen imod de 'almindelige kampe', men når det gjaldt Liverpool og City-kampe, så blev han altid mere intens, fortæller Gary Neville i et optaktsprogram på Sky Sports forud for lørdagens kamp mellem LIverpool og Manchester United.

- Han var altid anerledes når vi var ved disse store kampe. Det var her at man næsten altid så ham sur. Folk snakker meget om 'hårtørreren', men den så man ærlig talt ikke meget til i løbet af sæsonen. Men hvis endelig skete, så var det på Anfield - enten i pausen eller efter kampen. 

- Han kunne ikke holde ud at tabe på Anfield. Og hvis vandt, uanset hvordan vi havde spillet, så var det det bedste i verden for ham, fortæller Gary Neville i programmet. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19