Frustreret Mourinho: Mere af det samme

Manchester United-manager Jose Mourinho var frustreret over endnu engang at se sit hold smide to point i en hjemmekamp, hvor der var chancer nok til at vinde.

Lørdag smed Manchester United point på hjemmebane 8. gang i 14 Premier League-kampe i denne sæson. Efter 1-1 hjemme med Bournemouth kunne en frustreret Jose Mourinho se et lidt for genkendeligt mønster gentage sig.

– Det var mere af det samme igen. Kampens spiller var modstandernes målmand. Det er utroligt, hvor stort et antal chancer, vi brændte. Vi spillede fantastisk fodbold i første halvleg, og det skulle have været 3-0 eller 4-0, og jeg ved ikke, hvordan halvlegen sluttede 1-1, siger Jose Mourinho ifølge manutd.com.

– I anden halvleg mistede vi lidt kvalitet og spillede ikke så godt, som vi gjorde i første halvleg mod en modstander, der – og jeg er ikke kritisk overfor det – besluttede sig for at give op og bare forsvare. Endnu engang fortjente vi at vinde kampen, men vi gjorde det ikke. Vi har tabt to point og misset en god mulighed for at lukke hullet, siger manageren.

Der går et stykke tid, før United skal i aktion i Premier League igen. De næste tre kampe er de to Europa League-opgør mod Rostov og FA Cup-mødet med Chelsea.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Bournemouth tog point fra uskarpe United

Næste artikel

Thierry Henry: Forstår Zlatan

ANNONCE