Frustreret Lindegaard

Anders Lindegaard ved stadig ikke, hvornår han er tilbage på banen for Manchester United igen. Den danske målmand har været ude med en skade siden januar…

Anders Lindegaard ved stadig ikke, hvornår han er tilbage på banen for Manchester United igen. Den danske målmand har været ude med en skade siden januar, men er nu tilbage i træning på Carrington.
Inden skaden var den tidligere Aalesund- og OB-spiller på alles læber som Manchester Uniteds nye førstemålmand, men danskerens konkurrent, David de Gea, har efterfølgende gjort sit for at sikre sig pladsen i målet.

“Det har været en frustrerende tid, men sådan er livet. Jeg ved ikke, hvornår jeg kan komme tilbage, så jeg må bare fortsætte med at smile. Det er altid en hård tid for enhver, når de bliver skadet,” siger Anders Lindegaard til MUTV.

Lindegaard vil umiddelbart få svært ved at sætte David de Gea af holdet ovenpå en februar-måned, hvor spanieren blev kåret til månedens spiller af klubbens fans.

“Selvfølgelig håber jeg på at blive involveret. Jeg vil gerne bidrage til at vinde mesterskabet. David har gjort et stort arbejde, mens jeg har været skadet, og det er det, det handler om; holdet fremfor enkelte spillere. Kollektivt set, så har jeg ikke den mindste tvivl om, at vi kan vinde trofæet igen i år, hvis vi gør vores job ordentligt,” lyder det fra en selvsikker dansk målmand.

Forrige artikel

Se United på pub med andre fans

Næste artikel

Fergie: Flere gode år i Rio

ANNONCE