- Fristende løn i Premier League

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Fristende løn i Premier League

11 oktober, 2015 - 13:07
Thomas Müller indrømmer, at de høje lønninger i Premier League kan være fristende og vil ikke afvise et skifte på et tidspunkt.

Thomas Müller ©Getty

United jagtede i sommers flere offensive stjerner, men måtte til sidst erkende, at det ikke lykkedes at tiltrække hverken Bale, Müller eller andre profiler. Men 26-årige Thomas Müller vil ikke udelukke et skifte til engelsk fodbold ude i fremtiden.

- I sidste ende må folk ikke glemme, at fodbold er vores job. Så man må erkende, at lønnen spiller en rolle i spillernes beslutninger. Og selvfølgelig er de lønninger som betales i Premier League fristende, at sige andet ville være at lyve, siger Müller i følge Welt am Sonntag.

Müller, der kan spille flere offensive positioner, spillede en nøglerolle for det tyske landshold, der sidste sommer vandt VM i Brasilien. I 66 landskampe er det blevet til 30 mål fra Müller.

Thomas Müller har kontrakt med Bayern München til 2019, og har i denne sæson scoret otte gange i otte kampe i Bundesligaen. Men han vil ikke udelukke muligheden for et skifte til Premier League i fremtiden, hvor hans tidligere chef Louis van Gaal skulle have et stort ønske om at bringe Müller til Old Trafford.

- Jeg ved at mange tyske klubber er utilfredse med de engelske klubbers pengeforbrug, men det er vel i sidste ende godt for alle klubber, når nogle klubber investerer så mange penge.

- I sidste ende må man se på den samlede pakke, for at finde ud af hvad der er det rette for dig. Det der er godt den ene dag, er ikke nødvendigvis det bedste for dig dagen efter, lyder det fra Müller, som dermed puster nyt liv i transferrygterne.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen