Fremragende Martial-mål i vigtig sejr

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Fremragende Martial-mål i vigtig sejr

23 februar, 2020 - 16:53
Bruno Fernandes fik sit første mål i United-trøjen, da United besejrede Watford.

Fred og Deeney ©Getty

Manchester United sikrede sig en vigtig sejr i bestræbelserne på at indhente Chelsea på fjerdepladsen i ligaen,

Men kampen mod Watford fik en svingende start, og først lignede Nemanja Matic og Harry Maguire et par seriespillere, da de ikke formåede at ekspedere en løs bold væk, men Troy Deeney formåede ikke at få afsluttet på den løse chance.

Minutter senere var Harry Maguire ene om at skabe lidt problemer, da han lavede en fejl i opspillet, men det resulterede ikke i en chance til udeholdet.

Det var en tydelig taktik fra Uniteds side at spille bolden op helt nede fra De Gea, og ofte igennem Fred på midtbanen. Det var dog en taktik, som Watford havde luret og flere gange blev brasilianeren overrumplet af Watford-spillere, der vandt bolden fra Fred,

Men United fik løbende mere styr på kampen og afsluttet mod mål, og blandt andet Daniel James og Anthony Martial skal øve sig i at holde deres spark nede.

Sidst i første halvleg begyndte Watford-spillerne at blive lidt slappe på midten af banen, og da United lavede en omstilling, blev Ben Forster nødt til at lave straffe på Bruno Fernandes. Portugiseren sparkede selv, og meget køligt sendte han bolden i mål.

United kom langsomt ud til anden halvleg, imodsætning til Watford som lignede et hold, der troede på, at der ventede et point på Old Trafford. Og havde det ikke været for en diskutabel VAR-dom, så udlignede Troy Deeney også efter et koks i United-forsvaret på et hjørne.

Og så gik det stærkt. Kort efter sendte James et indlæg ind i feltet, hvor Erling Braut Håland stod og ventede på at sparke bolden i mål. Desværre for United valgte den norske angriber at skifte til Dortmund i vinterens transfervindue, og Uniteds spidsangriber, Anthony Martial, stod omme bag i feltet og kunne derfor ikke sparke en nem bold i mål.

Men Martial skulle tage en voldsom hævn.

Daniel James sendte bolden i dybden, franskmanden kom uden om Ben Forster i venstre side af feltet, men blev i første omgang blokeret af Watford-spillere. Martial havde dog stadig kontrol over bolden, og uimodståeligt chippede han den over hovedet på Ben Forster og i mål.

Det åbnede Watford helt op, og pludselig var vejen banet til det, der er Uniteds trademark denne sæson. Giftige omstillinger. Det var noget, der passede Fred og Brunoi Fernandes fremragende, og de to dikterede angrebene fornemt.

Med et kvarter igen tog Mason Greenwood et løb med bolden fra egen banehalvdel. Den unge angriber tog Fernandes med, som hurtigt spillede bolden tilbage til Greenwood, der nu var en en god position midt for mål. Greenwood har beviseligt et eventyrligt venstreben, og han sparkede uimodståelt bolden op i krogen.

3-0 og kampen var lujjet. Med øje på næste uges returopgør mod Club Brügge tog Ole Gunnar Solskjær brug af sine tre udskifningsmuligheder. Fred, Anthony Martial og Greenwood blev erstattet med Odion Ighalo, Tahith Chong og Scott McTominay, der gjorde comeback.

Chong fik kampens sidste gode mulighed, men hans spark gik lige netop udenom mål.

Med de to Premier League sejre denne uge, har United for alvor meldt sig ind i spillet om Champions League-billetterne.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her

Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.