- Fred skal nok få chancer

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Fred skal nok få chancer

29 januar, 2019 - 10:27
Talentet er der. Det handler bare om, at han vænner sig til den engelske liga. Sådan siger Ole Gunnar Solskjær om Fred, som han sammenligner med sin gamle holdkammerat Juan Sebastian Verón.

Fred mod Tottenham ©Getty

Manchester Uniteds midlertidige manager tror på holdets 52 millioner dyre pund, brasilianske midtbanespiller Fred, selvom han kun har brugt ham i tre af sine otte kampe som midlertidig manager. Det fortalte nordmanden på sig pressemøde mandag.

- Vi ved, at der er en virkelig, virkelig god spiller gemt i Fred, så forhåbentlig vænner han sig til det engelske spil. Der er ingen tvivl om hans talent, sagde Solskjær.

Sidst Fred fik spilletid var i FA Cup-kampen mod Reading den 5. januar. Her blev den tidligere Shaktar Donetsk-spiller pillet ud efter en times spil efter en halvsløj præstation. Men ifølge Solskjær er der en logisk forklaring på præstationen:

- Det er nemmere at komme ind på et hold, der er i form. Jeg gjorde ikke Andreas (Pereira, red.), Scott (McTominay, red.) eller Fred nogle tjenester, da jeg gav dem chancen mod Reading i en kamp, hvor vi lavede ni udskiftninger. Næste gang de kommer ind, bliver det på et tidspunkt uden så mange ændringer, udtalte Uniteds midlertidige boss. 

Læs også: Solskjær: Pereira skal ikke lejes ud

Sammenligner Fred med Verón 

Solskjær pointerede også, at Fred langtfra er den eneste spiller, som har haft brug for tid til at tilpasse sig. Han sammenlignede den centrale midtbanespillere med et par andre sydamerikanere fra Manchester Uniteds historie. 

- To af de bedste spillere, jeg har været på hold med, som havde det sværest, var Diego Forlan og Juan Sebastian Verón. To fantastiske spillere. Og da de fandt sig til rette, præsterede de begge. 

Fred har indtil videre spillet 15 kampe for "de røde djævle" i sin debutsæson.