Fred langer ud efter mentaliteten i United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Fred langer ud efter mentaliteten i United

09 februar, 2020 - 15:57
Fred tager bladet for munden og fortæller om noget af det, som han mener, der forårsager problemer i Manchester United.

Fred ©Getty

 

Freds opblomstring har været et af de få lyspunkter i denne sæson, som har været fuldt med dårlige præstationer, uinspireret spillestil og kritik af klubben. Og nu fortæller Fred om, hvad han mener, der er problemerne i grupperne.

- Vi mangler meget lige nu. Vi skal forbedre os som en gruppe, for lige nu mangler vi en mentalitet, hvor man står sammen som et hold, så vi har mange problemer, siger Fred.

- Alle klubber har dette problem, men det er specielt her. Spillernes forfængelighed er også et problem, og det skal vi stoppe og bare løbe på banen og spille fodbold.

Specielt det med forfængeligheden kan spores hen imod kritikken af Jesse Lingard og Paul Pogba, der har været kritiseret for at tænke på alt muligt andet end fodbold. Og her stopper Fred ikke.

- Os spillere har brug for at være på samme bølgelængde. Der er spillere, der hellere vil løse problemerne selv, og det er forkert. 

Fred og resten af United-truppen er i øjeblikket draget til det sydeuropæiske her i vinterpausen inden det går løs igen i Premier League næste mandag mod Chelsea på Stamford Bridge.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.