Fosu-Mensah: Jeg vil ikke høre, at jeg er for ung

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Fosu-Mensah: Jeg vil ikke høre, at jeg er for ung

13 juni, 2018 - 20:47
20-årige Timothy Fosu-Mensah håber ikke, at hans unge alder står i vejen for et gennembrud i Manchester United.

Fosu-Mensah ©Getty

Timothy Fosu-Mensah er en talentfuld ung herre. Det har han vist i glimt i Manchester United, som dog alligevel valgte at udleje hollænderen til Crystal Palace sidste sæson. Her fik han 24 kampe og høstede samtidig fin anerkendelse for sine præstationer, hvor han faktisk også blev lidt af en fan-favorit blandt tilskuerne på Selhurst Park.

Næste sæson skal den unge hollænder forsøge at komme på holdet i United. Fosu-Mensah føler dog, at hans unge alder er en hæmsko.

- Jeg vil ikke høre at jeg er ung, og at min tid kommer. Jeg ønsker at spille på højeste plan så hurtigt som muligt. Toppen for mig er VM, EM og Champions League. At vinde trofæer, udtaler Fosu-Mensah til Manchester Evening News.

Inden den alsidige hollænder drog afsted på et lejeophold i Crystal Palace, var han inde omkring det hollandske landshold. En plads han dog har mistet i løbet af året. Alligevel fortryder han ikke sit ophold.

- Fra august til maj 2018 var jeg udlejet til Crystal Palace, hvilket jeg synes var et godt valg. Men jeg ønsker at spille for det hollandske landshold.

Eftersom Holland ikke kvalificerede sig til VM-slutrunden i Rusland, kan Fosu-Mensah passende bruge sin sommer på at forberede sig på kampen om spilletid næste sæson.

Sagen kan minde om Paul Pogba og hans unge år i United, hvor sulten efter spilletid og trofæer blev for stor for franskmanden. Han skiftede til Juventus og blev en stor succes, hvilket fik United til at finde de helt store spenderbukser frem for at få ham tilbage. Lad os håbe, at historien ikke gentager sig.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19