- Forsvarsspillerne frygter Rashford

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Forsvarsspillerne frygter Rashford

22 marts, 2016 - 15:38
Smalling er ikke i tvivl om, at forsvarsspillerne i Premier League frygter den 18-årige angrebskomet.

Marcus Rashford ©Getty

Han har selv stået over for en lang række af verdens bedste angribere i sin United-karriere, og han ved, hvordan det er, når angrebsspillerne bliver et ubehageligt bekendtskab. 

I weekenden så vi, hvordan Rashford fuldstændigt parkerede Demichelis ved Uniteds mål, og hvordan argentineren efterfølgende begik et klokkeklart straffespark på teenageren, der dog ikke blev dømt. Smalling kommer i et interview med MUTV med sin vurdering af, hvorfor Rashford er så ubehagelig for forsvarsspillerne. 

- Du kan tydeligt se, hvordan han altid er helt oppe i ryggen på forsvarsspillerne. Jeg ville ikke have lyst til at spille mod ham, for han er den type angriber, man ikke bryder sig om. Han har gjort det på samme måde i de tidligere kampe, og det er en stor fordel for os. 

- Det er virkelig dejligt at se en så ung spiller, som bare altid løber solen sort. I så, hvordan han fik krampe mod slutningen af kampen, men det stoppede ham ikke. Han var mand nok til at fortsætte. 

Smalling er lige nu samlet med det engelske landshold, hvor han som den eneste United-spiller skal deltage i kampene mod Tyskland og Holland. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her