- Føles som et nederlag

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Føles som et nederlag

19 november, 2016 - 16:32
José Mourinho er ikke overraskende ærgerlig over, at hans hold ikke kunne holde 1-0-føringen hjem i dagens remis mod Arsenal.

Jose Mourinho. ©Getty

Målt på spil og chancer var det i dag Manchester United, som så bedst ud mod et svagt Arsenal-mandskab. Alligevel kunne José Mourinho se sine tropper indkassere et sent mål på gæsternes første skud på mål.

Uniteds portugisiske manager kalder derfor resultatet et nederlag, da hans hold dominerede på alle parametre men alligevel ikke fik fuldt udbytte. Det siger han til Sky Sports.

- Det var et nyt nederlag. Hvis du spiller en dårlig kamp - eller har en ligeværdig kamp mod et meget stærkt hold som Arsenal - så er uafgjort ikke en katastrofe eller et dårligt resultat, da det er normalt mellem to gode hold, indleder Mourinho, som altså har svært ved at skjule sin oplevelse af dagens styrkeforhold.

- Men når De Gea kan tage på ferie; når Cech kan lave to eller tre rigtig gode redninger; eller når du misser to eller tre virkelig gode chancer, og du samtidig har total kontrol, men så indkasserer et sent mål; så er det, at det føles som et nederlag.

Med dagens resultat ligger Manchester United på en øjeblikkelig sjetteplads med 19 point efter 12 kampe. Såfremt Everton vinder deres kamp mod Swansea vil man dog ende på syvendepladsen.

Arsene Wengers mandskab har 25 point på ligaens fjerdeplads.  

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her