Foden: Greenwood er den bedste afslutter, jeg har set

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Foden: Greenwood er den bedste afslutter, jeg har set

09 juli, 2020 - 13:41
Manchester Citys egen guldfugl Phil Foden udtaler sig utroligt rosende om sin ungdomslandsholdskollega Mason Greenwood, som han kalder den bedste afslutter, han har set.

Greenwood og Williams ©Getty

Englands unge spillere har vist sig yderst flot frem efter coronapausen, herunder flotte eksempler som Arsenals Bukayo Saka, Manchester Citys Phil Foden og Manchester Uniteds Mason Greenwood, og Phil Foden har forholdt sig til Greenwoods flotte form, og Citys midtbanespiller er meget imponeret.

- Han (Greenwood, red.) er den bedste afslutter, jeg har set. Han er beggebenet og når han er i feltet, ved du bare, at han kommer til at score. Han er helt utrolig for sin alder, og for mig er han helt oppe i Sergio Agüeros liga. Jeg ved ikke, hvordan han gør det, fortæller Foden til Premier League Uncut, og fortsætter:

- Han ved lige, hvilket skud, han skal forsøge. Han ved, hvornår han skal forsøge med indersiden, hvornår han skal sparke hårdt med vristen, og han er så hurtig på aftrækkeren, at målmændene aldrig er klar på hans skud.

Ligesom Mason Greenwood har haft en flot debutsæson, har Phil Foden også imponeret for Manchester City, hvor han siden coronapausen har spillet alle kampe, bidraget med et par mål og ligner den perfekte David Silva-erstatning for de lyseblå.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.