Flot Cavani-scoring sender United videre

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Flot Cavani-scoring sender United videre

15 april, 2021 - 22:52
Et tidligt mål af Edinson Cavani og siden et Granada-selvmål gjorde, at der ikke var tvivl om Uniteds videre færd i Europa League.

Ole Gunnar Solskjær sendte et signal til sine og Granadas spillere om, at man ikke tog kampen for givet og sendte flere af profilerne i aktion. Af dem var det Edinson Cavani, der var med til at afgøre tingene.

Målet kom indledningsvist i opgøret, da et indlæg dumpede ned for ham i feltet, og selvom angriberen ikke fik det reneste træf på bolden, så sendte han bolden i nettet.

Imod hvad man ellers kunne forvente, så slukkede det ikke umiddelbart håbet for Granada, der fortsat trykkede på, men som halvlegen skred frem, så gik luften af ballonen.

Spanierne kom ud med lidt fornyet energi til anden halvleg men igen, da de ikke for alvor fik truet David de Gea, så forsvandt troen hurtigt igen. Og da Granada-spilleren Jesus Vallejo til aller sidst sendte bolden i eget mål, var lyset slullet.

At David De Gea ikke for alvor skulle levere nogle store redninger over de to kampe fortæller meget godt, at United solidt og fortjent gik videre til semifinalen med 4-0 samlet.

Kampens resultat:
Manchester United 2-0 Granada

Målscorer(e)
Edinson Cavani '5.
Jesus Vallejo 89'

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.