Fletcher: Kommer stærkere tilbage

Uniteds skotske midtbanemotor har ikke spillet siden november, da læger fandt ud af, at han lider af den sjældne tarmlidelse Ulcerativ Colitis.  27-årige…

Uniteds skotske midtbanemotor har ikke spillet siden november, da læger fandt ud af, at han lider af den sjældne tarmlidelse Ulcerativ Colitis. 

27-årige Fletcher kæmper stadig med sygdommen, men er positivt indstillet med hensyn til fremtiden. Selvom Fletcher endnu ikke er i stand til selv at spille, er han stadig i høj grad involveret i dagligdagen på Manchester Uniteds træningsanlæg. Blandt andet har Fletcher overtaget noget af det træner-ansvar som Paul Scholes forlod, da han besluttede sig for at gøre comeback som spiller. 

Den arbejdsomme midtbanespiller er fortsat ude på ubestemt tid, men håber på at været tilbage til starten af næste sæson. 

‘Jeg er stadig ikke klar til at vende tilbage til træningen, men jeg lytter til lægerne og gør hvad jeg kan for at blive klar. Det realistiske mål lige nu, er at være klar fra starten af næste sæson,’ siger Fletcher til BBC Scotland’s Sportscene. 

Den tarmsygdom som Fletcher lider af er kronisk, hvilket vil sige, at den vil følge ham resten af livet. Derfor er det vigtigt, at lægerne, i samarbejde med Fletcher selv, finder ud af hvad der skal til for stadig at kunne opretholde en professionel fodboldkarriere.

‘Sammen med holdet af læger har jeg besluttet, at det er bedst at tage en længere pause fra spillet på banen. På den måde kan vi sikre, at jeg er helt klar når jeg vender tilbage. Det er en uforudsigelig sygdom og man ved aldrig hvad der kommer til at ske. Jeg må blive ved med at tro på det bedste. Det er det vigtigste; en positiv tankegang,’ 

Fletcher takker i øvrigt klubben dens fans for den gode opbakning, som han har fået i forbindelse med hans sygdom. 

‘Jeg har fået fantastisk opbakning fra alle. Det har hjulpet mig meget. Jeg håber og tror, at jeg kan vende tilbage stærkere end nogensinde’, slutter han. 

 

Forrige artikel

Lindegaard ude resten af sæsonen

Næste artikel

Giggs: Zanetti bedste modstander

ANNONCE