Fletcher: Flashback til 1995

Efter lørdagens nederlag tænkte Darren Fletcher tilbage på Alan Hansens berømte bemærkning om, at man intet kan vinde med børn.

Tilbage i 1995 tabte Manchester United sæsonåbneren til Aston Villa med et ungt hold bestående af spillere som David Beckham, Paul Scholes, Nicky Butt og Neville-brødrende. Akkurat som i år, var det dengang efter en sæson, hvor en række erfarne spillere var smuttet.

Efter nederlaget udtalte BBC’s ekspert Alan Hansen i en nu legendarisk bemærkning, at “du intet kan vinde med børn”. United endte som bekendt med at vinde ligaen det år, og efter lørdagens nederlag til Swansea, var det en bemærkning, Darren Fletcher tænkte tilbage på. 

– For at være ærlig tænkte jeg tilbage på det bagefter i omklædningsrummet. Jeg havde en følelse af det – at folk kigger på truppen uden at se verdensstjernerne

– Men disse spillere er gode nok, og træneren tror på dem. Alt hvad du behøver er en platform, og jeg er helt sikker på, at de vil komme ud og modbevise folk, siger vicekaptajnen til manutd.com.

Indbegrebet af Manchester United

Ligesom i 1995, så man lørdag eftermiddag et United-hold med unge spillere – herunder debutanterne Tyler Blackett og Jesse Lingard – på holdet. Og Fletcher er ikke i tvivl om de unges kvalitet.

– Træneren har givet spillerne en enorm selvtillid, og tror på mange spillere (af de unge, red.). Du så nogle af dem starte imod Swansea; typer som Tyler og Jesse, unge gutter, som han har troen på.

– Dette er fantastisk, for det er præcis det, der har været indbegrebet af Manchester United siden “The Busby Babes”. Han tror på spillerne, og har givet allesammen mulighed for at bevise deres værd, og i sidste ende er det op til os at tage de chancer og bevise vores værd.

– Hele denne klub handler om at kæmpe tilbage fra nedture. Du er nødt til at have stor karakter for at spille for denne klub, og der er mange store karakterer i omklædningsrummet, og massere af spillere, der er villige til at træde i karakter.

Kommer stærkt tilbage

Den for nyligt udnævnte viceanfører er således ikke i tvivl om, at “de røde djævle” nok engang vil modbevise kritikerne, og med det nye kuld af unge spillere komme stærkt tilbage. Det ligger i klubbens DNA.

– Folk taler om spillerne, der er smuttet, men jeg ser det i øjnene på de unge spillere – de er parate og fast besluttede på at vise, hvor gode de er – og vi er fast besluttede på at vise, hvor godt holdet er.

– Folk har i en årrække ventet på muligheder for at være efter United og dette er den perfekte mulighed. Det er en lang sæson – og lad os se, om de siger det samme når den er ovre.

– Jeg mener de er forkerte på den, og at vi vil få en rigtig god sæson.

Fletcher og co. får næste mulighed for at modbevise kritikerne, når de søndag eftermiddag møder Sunderland på udebane.

 

Forrige artikel

Avis: United tæt på Rojo

Næste artikel

Allegri: Normalt med Vidal-rygter

ANNONCE