Fletcher er nu fuldstændig rask

Darren Fletcher står overfor sin bare anden landskamp på to år, men er nu kommet sig fuldkommen efter sit frygtelige sygeforløb.

Med diagnosen “ulcerative colitis” måtte Manchester Uniteds midtbanespiller Darren Fletcher sætte sin karriere på standby for 2 år siden. 

Forinden havde skotten kun optrådt sporadisk for Manchester United efter at et par fremragende sæsoner med både triumfer både i England og på europæisk grund.

Men efter en operation er Darren Fletcher tilbage i Manchester United og han er nu fuldstændig ovre tarmsygdommen, som han nu prøver at bekæmpe gennem sin egen velgørenhedsfond.

– Jeg er ovre alt de følelseslade ting og er nu tilbage hvor jeg var, hvor jeg kan kæmpe og prøve på at vinde trofæer. Jeg har slet ikke sygdommen mere. Det er ikke engang et spørgsmål om at tolere den. Jeg har den slet ikke mere som følge af operationen. Så jeg føler mig fantastisk nu, lød det fra Manchester Uniteds viceanfører forud for dagens landskamp.

Skotlands landskamp imod Tyskland bliver Fletchers anden landskamp på 2 år og ventes at stille op som landsholdskaptajn i kampen. En rolle som han også havde inden sin sygdom.

Forrige artikel

Scholes: Kun plads til to angribere

Næste artikel

Falcao melder sig klar

ANNONCE