Fletcher afslører detaljer om Keanes United-exit

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Fletcher afslører detaljer om Keanes United-exit

11 november, 2019 - 21:31
Darren Fletcher fortæller sin version af, hvad der skete i forbindelse med Roy Keanes exit fra Manchester United i UTD Podcast.

Darren Fletcher i WBA trøjen ©Getty

Meget er sagt, og meget er usagt i sagen om Roy Keanes farvel til Manchester United, men nu tager Darren Fletcher i forbindelse med et stort interview i podcast-serien UTD Podcast bladet for munden og fortæller sin version af, hvad han så, da Keane forlod Manchester United. Spørgsmålet var; hvad skete der egentlig?

- Roy Keane så kampen og gav en analytisk syn på det, så nogle af de ord, han brugte, var henvisning til en handling i kampen. Så hvis han for eksempel talte om, at nogen forsvarede i øjeblikket, kaldte han det 'dovent forsvar', og overskriften i aviserne var: 'Roy Keane kalder dén spiller doven', så det mener jeg var misvisende. For mig så jeg det som ham, der sagde om aktioner i kampen, i forhold til, at jeg ikke gjorde det godt nok, og han havde helt ret.

- Det var Roy Keane, der udfordrede mig som Manchester United-kaptajn, og det var noget, jeg var vant til i omklædningsrummet. Det lange og korte er, at jeg vidste, at Roy Keane kunne lide mig, og det var hans måde at vise på, at han kunne lide mig, fordi han vidste, at jeg var i stand til mere og ville udfordre mig. Han sagde "ja, jeg var lidt hård dér ved Fletch, men det er fordi, at jeg kan lide ham og ønsker, at han skal gøre det godt". Så for mig var det overhovedet ikke noget problem.

- Men jeg kan se, hvorfor Sir Alex Ferguson havde et problem med interviewet. Sandheden ligger sandsynligvis et sted i midten. Det er ikke så slemt, som folk tror, ​​men på samme tid måtte en manager tage en beslutning baseret på, hvad han mener er for holdets bedste.

- Det hang omkring mig i lang tid, at folk mente, at Roy Keane ikke kunne lide mig og ikke syntes, jeg var god. Men for mig var det det modsatte. Jeg vidste, at Roy Keane virkelig godt kunne lide mig. Han udfordrede mig og var hård mod mig, 100 procent, men det var hans måde at gøre mig til en Manchester United-spiller. Personligheden og lederen, som jeg blev, var på baggrund af dette.

Fletcher fortæller meget mere om hans syn på Roy Keane i podcasten, som du kan lytte til her - samt de andre afsnit med andre (tidligere) United-spillere.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.