Flere ude med skader

Louis van Gaal havde dårligt nyt med på dagens pressemøde, hvor manageren kunne meddele at flere spillere er ude af opgøret mod Watford.

Efter et par uger med fokus på de afgørende play-off kampe til sommerens EM-slutrunde, er der i morgen atter fuld fokus på Premier League. United skal en tur til Vicarage Road i London, hvor Watford tager i mod.

Men det bliver uden en række profiler. For da manager van Gaal i dag holdt pressemøde, havde han dårligt nyt med. Antonio Valencia er ude i flere måneder, efter hans ankeloperation.

Derudover er også Marouane Fellaini, Anthony Martial og Michael Carrick ude med skader. Og som om det ikke var nok, kunne van Gaal fortælle, at anfører Wayne Rooney misser kampen mod oprykkerne, da han er ude med sygdom.

– Martial skade er ikke så alvorlig, han ville muligvis kunne have spillet i morgen. Carricks er heller ikke så slem, så han er også tilbage inden længe. Rooney blev syg efter landsholdssamlingen og var hjemme i går, så jeg regner ikke med han kan spille, lød det fra van Gaal til pressen.

Van Gaal håber at have Rooney og Martial tilbage i løbet af næste uge, så de kan være med i den vigtige kamp i Champions League mod hollandske PSV.

Med en række offensive kort ude, kan det give chancen fra start til unge James Wilson. Men i følge van Gaal vil Wilson ikke spille 90 minutter, da han ikke har haft en fast rytme og ikke er i kampform til at spille fuld tid.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Usain Bolt: Jeg kunne spille for United

Næste artikel

Cathcart: Vi er stærke defensivt

ANNONCE