- Flere skal score målene

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Flere skal score målene

03 februar, 2017 - 19:59
Jose Mourinho ønsker flere mål fra de offensive profiler, så alt ikke afhænger af Zlatan Ibrahimovic.

Jose Mourinho ©Getty

United har skabt masser af chancer i denne sæson, men det har knebet med effektiviteten. Hjemmekampe mod blandt andet Burnley og Hull har vist, at skarpheden i den grad mangler foran modstandernes mål.

Pt er Zlatan Ibrahimovic topscorer i United med 14 scoringer, den næste på listen er hele ti mål efter svenskeren. Og det er et problem, som Jose Mourinho er opmærksom på. Der er simpelthen flere som må markere sig på scoringstavlen.

- Jeg tror at topscoreren for de fleste hold er angriber. Med mindre du har en anden spiller med helt specielle færdigheder, eller en spiller der scorer seks - syv mål på straffespark. 

- Men ja, vi angriber meget, med mange spillere, og der er mange spillere der har frihed til at komme i position til mål. Så jeg er helt enig i kritikken, vi scorer ikke nok, og nogle af vores mest offensive spillere burde score flere mål. Det hænger jo slet ikke sammen, når vi ser på de chancer vi skaber, og så antallet af scoringer, sagde Mourinho på dagens pressemøde forud for søndagens kamp mod Leicester.

United møder de forsvarende mestre på søndag, med kick-off klokken 17.00. Her skal United forsøge at få hul på bylden foran kassen, og hente lidt ind på de øvrige tophold i ligaen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her