Flere medier melder i kor: Solskjær får en sidste chance

Flere engelske medier, heriblandt Sky Sports og The Athletic, skriver tirsdag, at Ole Gunnar Solskjær får en sidste chance for at rette op på tingene i Manchester United.

Cheftrænersæddet i United er brandvarmt – eller måske snarere glødende. Ikke desto mindre får Ole Gunnar Solskjær en sidste chance for at køle sit sædde en smule ned.

Sky Sports skriver tirsdag, at United-ledelsen er blevet enige om, at Solskjær også skal lede tropperne ud til kampen mod Tottenham i weekenden – med håbet om at nordmanden kan vende tingene.

Flere engelske medier bakker denne historie op.

Uroen ulmer dog i den røde del af Manchester, og normalt troværdige Laurie Whitwell fra The Atheltic skrev tidligere på dagen, at flere spillere er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved Solskjærs taktiske formåen.

Whitwell beretter særligt om en intern frustration i omklædningsrummet over United-managerens ønske om at presse højt i kampen mod Liverpool, når truppen knap har beskæftiget sig med denne spillestil en eneste gang til træning i ugen op til kampen.

Der kan være flere årsager til, at United vælger at beholde Solskjær i en rum tid endnu. Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News fortæller blandt andet, at flere bestyrelsesmedlemmer tøver, fordi de ikke ser den oplagte kandidat, Antonio Conte, som løsningen på klubbens problemer.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Overblik: Hvor varmt brænder sædet under Solskjær?

Næste artikel

Rejsetilbud til december-kampe på Old Trafford

ANNONCE