Fernandes-update: Han vil til United, men klubberne er uenige

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Fernandes-update: Han vil til United, men klubberne er uenige

15 januar, 2020 - 13:23
Bruno Fernandes vil gerne til Manchester United allerede i dette vindue, men parterne er uenige om prisen for portugiseren, som ifølge Sky Sports er det, der forsinker købsprocessen.

Bruno Fernandes fra Sporting ©Getty

Flere medier har meldt Bruno Fernandes som en "done deal", og det er måske fordi, at handler sjældent går i vasken, når spilleren gerne vil til klubben så meget, som Bruno Fernandes angiveligt vil. Dog er parterne, ifølge Sky Sports, uenige om en ting: Prisen.

The Times melder også, at Sporting ønsker et sted mellem 65 og 70 millioner euro for deres midtbanemand, mens Manchester United seneste bud skulle ligge på 60 millioner euro, som de håber, at Sporting vil acceptere.

Det portugisiske medie, TVI24, melder også, at Bruno Fernandes formentlig først skifter til Manchester United efter Sportings ligabrag mod Benfica på fredag, hvor det forventes, at Fernandes tager afsked med klubben for sidste gang.

 For at opsummere er det vigtigt at nævne, at der er intet, der er officielt endnu, men meget tyder på, at Bruno Fernandes snart kunne blive Manchester United-spiller.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.