Fernandes nedtoner rygter om Solskjær-kritik

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Fernandes nedtoner rygter om Solskjær-kritik

15 oktober, 2020 - 12:27
Der var ikke noget skænderi mellem Bruno Fernandes og Ole Gunnar Solskjær i pausen af Tottenham-kampen, siger portugiseren.

Bruno Fernandes ©Getty

Flere medier og journalister heriblandt Duncan Castles og The Athletic kunne i går fortælle, at Bruno Fernandes skulle have mistet tilliden til Ole Gunnar Solskjær. Men de rygter skyder midtbanespilleren selv til jorden.

Det er blandt andet udskiftningen i pausen af kampen mod Tottenham Hotspur, som er blevet brugt til brænde på bålet af journalister, men Bruno Fernandes siger selv, at han forstår udskiftningen.

- Det, der er blevet sagt, er ikke sandt. Jeg blev skiftet ud af taktiske årsager. Træneren sagde, at kampen var forbi, og han ville spare spillere til kommende kampe. Det forstod jeg, jeg var ikke tilfreds, men jeg sagde ikke noget, der kunne skade gruppen, siger Fernandes til det portugisiske medie Sport TV og fortsætter.

- Jeg føler, at de ting, der er blevet sagt, er blevet det for at destabilisere vores gruppe.

Det er den portugisiske journalist Goncalo Lopes, der er mest citeret i sagen, men i et tweet onsdag aften skriver han, at han er blevet forkert oversat fra portugisisk til engelsk.

Han har, skriver han, ikke sagt, at Bruno Fernandes har mistet tilliden til Solskjær, men at den tidligere Sporting Lissabon-spiller føler, at den norske manager må og skal gøre det bedre.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.