Ferguson: Valencia kan blive afgørende

Den 26-årige kantspiller har været ude med en skade siden kampen mod Ajax i midten af februar, men fik comeback i gårsdagens 5-0-sejr over Wolverhampton…

Den 26-årige kantspiller har været ude med en skade siden kampen mod Ajax i midten af februar, men fik comeback i gårsdagens 5-0-sejr over Wolverhampton Wanderers. 

Valencia spillede en stor kamp og bidrog tilmed med et mål og to assists. Fergsuon var da også imponeret over ecuadorianeren og siger, at han kan blive en afgørende spiller i mesterskabskampen. 

‘Han kan blive meget afgørende. Hans form før han blev skadet var fantastisk. Nu er han tilbage, og vi håber at det forbliver sådan,” siger Ferguson til Manutd.com
 
Ferguson fremhæver Valencias alsidighed som værende enestående, og betegner ham iøvrigt som en komplet spiller.  
 
‘Antonio har så mange kvaliteter. Han arbejder altid hårdt, han kan tackle, han kan løbe, men han kan også sætte en mand af. Han har faktisk det hele,” lyder de rosende ord fra den 70-årige skotte. 
 
Med 5-0-sejren over Wolves i bagagen rykker United fire point fri af Manchester City, som dog har spillet en kamp mindre end de forsvarende engelske mestre. 
Forrige artikel

Nedtur mærkes

Næste artikel

Evans: Presset er på City

ANNONCE