Fergie: Vi rammer formen perfekt

  “Vi er på det rette sted på det rette tidspunkt, og vigtigst af alt, med de rette spillere.” Så kort opsummerer Sir Alex Ferguson den situation, som…

 

“Vi er på det rette sted på det rette tidspunkt, og vigtigst af alt, med de rette spillere.”

Så kort opsummerer Sir Alex Ferguson den situation, som holdet har spillet sig selv i. Mandagens kamp mod Fulham ligner lidt af en matchbold i forhold til Premier League-titlen, og ifølge den gamle skotte er det et helt perfekt tidspunkt at overtage føretrøjen fra de lyseblå:

“Vi er side om side, og jeg må sige, at det er det idéelle tidspunkt at udligne forspringet med kun ni kampe igen,” siger Ferguson til United Review. 

City fik kun en enkelt point i weekendens kamp mod Stoke, men det var alligevel nok til at bringe lillebrorholdet foran i Premier League på målforskel. Fergie lægger dog ikke for meget i, at “De Røde Djævle” igen ligger nummer to:

“Efter flere uger, hvor vi var halsede efter på andenpladsen, kom vi i front. Jeg er sikker på, at vores spillere er klar til at lægge det pres på City igen. Spillerne har kæmpet løs og måske overvejet, om vi overhovedet ville indhente City inden målstregen. Det gjorde vi jo, og spillerne er i stand til at tage førstepladsen igen,” siger Ferguson.

 

Forrige artikel

Nani: Hvor er Citys fans?

Næste artikel

Fan vil sagsøge United

ANNONCE