Ferdinand vil ikke se City-trøjer

Manchester Citys seneste succes har givet anledning til mange nye fans – eller til, at de fans, der har været med længe, har turde gå rundt i deres…

Manchester Citys seneste succes har givet anledning til mange nye fans – eller til, at de fans, der har været med længe, har turde gå rundt i deres lyseblå trøje. Det mener Rio Ferdinand, der ser flere blå trøjer i Manchester end tidligere:

“Når man går rundt i byen ser man flere blå trøjer, end man vel har set de seneste ti år. Men altså, succes gør jo, at folk kravler frem. Forhåbentlig kan vi gøre, at den proces kommer til at gå lidt langsommere ved at vinde titlen i år,” siger Ferdinand.

Det hele kan meget vel komme til at blive afgjort, når de to Manchester-hold mødes på Etihad Stadium i tredjesidste spillerunde. Ferdinand håber dog på, at titlen er kommet i hus før det:

“Hvem ved? Vi må bare vente og se, men i den ideelle verden har vi sikret os titlen, inden vi går ind til den kamp. Jeg regner ikke med, at vi helt færdige, når vi tager over på deres stadion. Hver kamp er som en finale nu, og alle resultater kommer til at have betydning for, hvor trofæet ender,” siger den 33-årige forsvarsspiller.
 

Forrige artikel

Ravel skulle ud - Pogba skal blive

Næste artikel

Fergie roser Evans

ANNONCE