Ferdinand kræver handling fra Uniteds ledelse

Der skal tages nogle store beslutninger i den kommende tid, hvis ikke denne sæson skal ende som den dårligste i Manchester Uniteds historie, mener Rio Ferdinand.

Nederlaget på 3-1 mod West Ham i går betyder, at Manchester United nu har fået sin værste start på en sæson siden 1989. Tre nederlag i syv kampe er det blevet til, og træner José Mourinho er for alvor en presset mand,

Manchester United-legenden Rio Ferdinand er langt fra tilfreds med tilstanden i klubben, og han kræver, at ledelsen nu tager et ansvar og beslutter, hvad der skal ske med manager og spillere.

– Jeg tror, der kommer til at foregå samtaler om fremtiden. De helt elementære opgaver på banen bliver ikke løst, og det skal der simpelthen gøres noget ved.

– De kan ikke lade situationen, som den er lige nu, fortsætte gennem hele sæsonen. Der er krige i pressen, ting der bliver lækket, spillerne på den ene side i omklædningsrummet og Mourinho samt hans stab i den anden. Hvis det fortsætter, så bliver det her en af de værste sæsoner i klubbens historie, siger han på BT Sports, hvor også Paul Scholes er ekspert.

Den rødhårede, tidligere midtbanespiller mener ligesom Rio Ferdinand, at der må være nogle interne kampe i klubben, og at det ikke er til at sige, om en fyring af José Mourinho løser det hele.

– I øjeblikket er klubben et stort rod. Det har var en af de værste præstationer, jeg har set fra et United-hold i meget lang tid. Der var ingen sult eller lyst til at gå ind og tage initiativet i kampen. Hvilken manager skal få få mere ud af det her hold, spørger Uniteds tidligere nummer 18.

Hvad, der kommer til at ske i den nærmeste fremtid for United, er selvsagt svært at spå om, men følg med her på Oldtrafford.dk, hvor vi selvfølgelig følger slagets gang.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Video: Young var skuffet efter kampen

Næste artikel

Gary Neville: Det her rod startede, da man valgte at fyre Moyes efter 8 måneder

ANNONCE