Ferdinand i kritik af Uniteds ledelse: Ingen rød tråd

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Ferdinand i kritik af Uniteds ledelse: Ingen rød tråd

23 januar, 2020 - 00:43
Rio Ferdinand var pinligt berørt på Manchester Uniteds vegne ovenpå det skuffende nederlag til Burnley.

Rio Ferdinand ©Getty

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Manchester United ikke er det storhold, som det har været. Det var kampen mod Burnley et bevis på, som slog United 0-2 på Old Trafford, hvilket de ikke har formået at gøre i hele 58 år. Det er heller ikke gået forbi Rio Ferdinands næse. Hvor nogle fans måske vil pege fingre af træneren Ole Gunnar Solskjær, kritiserer Ferdinand Uniteds ledelse for dårlige og kortsigtet indkøb.

- Der er blevet brugt omkring 600 millioner pund på truppen – men på hvad? Jeg kan ikke se det, udtalte en tydeligt frustreret Ferdinand til BT Sports.
- Jeg kan ikke se de penge i truppen. Der er intet, der antyder, at der er blevet investeret for fremtiden med de penge.  Jeg kan ikke se en plan. Jeg kan ikke se at ledelsen har et mål og at de siger: ”lad os komme derhen”.

I samme forbindelse nævner han købet af Alexis Sanchez som et eksempel på dette. I samme ombæring fremhæver han Liverpool som et eksempel at følge.

- Kig på Liverpool. De køber ikke spillere, fordi de er de bedste på en position. De køber spillere som passer ind i deres system og som vil være at finde i systemet år fremover.

Den tidligere forsvarsspiller mener samtidig også, at klubben mister fans og at ledelsen er nødt til at tage problemet seriøst.

- Børn vil ikke få lyst til at holde med United landet over. De får ikke lyst til at komme og se United, baseret på hvad vi ser derude. Det kommer ikke til at ske. Tilskuerne går hjem efter 84 minutter, det er pinligt. Folk fra toppen er nødt til at se det her og lave en ændring. Jeg kan ikke se, hvor de er på vej hen.

Manchester United har nu lidt to nederlag i træk og otte i alt i Premier League.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.