- Fem minutter gjorde forskellen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Fem minutter gjorde forskellen

30 august, 2015 - 19:31
Louis van Gaal var generelt tilfreds med spillet, bortset fra fem minutter i anden halvleg.

Louis van Gaal ©Getty

Heller ikke i tredje forsøg lykkedes det for Louis van Gaal at få skovlen under Garry Monk og Swansea. Endnu et nederlag på 2-1 blev det til i dagens kamp på Liberty Stadium, men van Gaal var generelt tilfreds med det han så fra spillerne i løbet af kampen.

- Vi styrede kampen i 85 minutter, men vi tabte på grund af fem minutter. Og det må ikke ske. De skiftede formation og vi skulle være mere kompakte. Det glemte vi, måske fordi vi var for dominerende. Det må vi lære af, sagde van Gaal efter kampen.

United tog føringen efter en scoring fra Juan Mata kort inde i anden halvleg, men ellers var det endnu engang småt med de store åbne målchancer. Men i følge van Gaal mangler United også lidt held i øjeblikket foran kassen.

- Først skal du skabe chancerne, og du har også brug for held for at score. Det har vi ikke helt i øjeblikket. Jeg har nydt det spil vi har vist, men man skal også have resultater, og nu tabte vi desværre igen. Selv om alle spillerne virkelig var motiverede for at få sejren, lød det fra den hollandske chef.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk