Fellaini ude resten af året

Marouane Fellaini er ikke til rådighed i det kommende juleprogram, da han er ude med en skade resten af året.

Marouane Fellaini må se til fra tribunen de næste uger. Den lange belgier kommer ikke i aktion mere i dette år, da United har valgt at lade ham komme sig helt ovenpå en knæskade, som fortsat driller Fellaini.

Skaden pådrog midtbanespilleren sig i den sidste landsholdssamling med Belgien, men skal have spillet med smerter mod Chelsea, Newcastle og Brighton i november. Men nu er det altså for meget, og klubben håber en pause kan få Fellaini på højkant igen.

Det er dårligt nyt for United, der i går også måtte sende Eric Bailly på operationsbordet, og dermed må undvære et par af de mere vigtige spillere i de kommende uger med masser af kampe. Med Fellainis skade, er der omvendt åbnet op for mere spilletid til unge Scott McTominay, der senest gjorde det rigtig stærkt mod Bournemouth.

Med Fellainis kontraktudløb til sommer, spekuleres der derfor i, om vi kan have set det sidste til den 30-årige belgier. Hvis klubben skal have noget for ham, skal det jo altså så være i det kommende transfervindue i januar.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Medie: Mkhitaryans fremtid usikker

Næste artikel

- Jeg lærer noget hele tiden

ANNONCE