- Fantastisk at lære af Zlatan

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Fantastisk at lære af Zlatan

10 oktober, 2016 - 14:02
Marcus Rashford er glad for at spille sammen med Zlatan, og ikke mindst lære en masse af den erfarne svensker.

Wayne Rooney og Zlatan Ibrahimovic ©Getty

35-årige Zlatan Ibrahimovic har fået en glimrende start på karrieren i Manchester United. Seks mål i 11 kampe er det blevet til for den store svensker, der inden sæsonen kom til på en fri transfer fra franske Paris SG.

Men udover mål og assists har Zlatan bidraget med en masse mere. Han giver masser af erfaring videre til de unge talenter, der suger til sig når angriberen spiller og snakker. Det fortæller Marcus Rashford, der er lykkelig over at spille sammen med Zlatan.

- Det er fantastisk. Vi har verdensstjerner på holdet, specielt oppe foran med Zlatan og Wayne. Som ung spiller kan man ikke bede om mere. Folk som mig, Anthony Martial og Jesse Lingard lærer en masse ved at spille og træne med dem.

- Zlatan er vældig lige til at snakke med. Han vil hele tiden vinde og man lærer af måden han går til kampene på, uanset hvem vi møder om det er hjemme eller ude. Han skal nok finde en vej til sejren. Den mentalitet skal til for at komme til tops, og det er der han er og har været i mange år, lyder det fra Rashford.

18-årige Marcus Rashford har selv fået en glimrende start på sæsonen og er i disse dage afsted med det engelske landshold, der forbereder sig til tirsdagens kamp mod Slovenien.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her