Fantasiløse Manchester United taber sæsonens første kamp

Så er sæsonen skudt i gang og lad os bare komme i gang med det første kampresume.

Manchester United tog imod Crystal Palace hjemme på Old Trafford lørdag aften, i en kamp der i første halvleg blev spillet på Palaces præmisser. De første 15 minutter var United slet ikke til stede og det var også her, at Palace udnyttede et tøvende United forsvar, der via et fladt indlæg til Andros Townsend scorede til 0-1. Resten af halvegen kom United mere med, men kom ikke frem til andet, end et par skud udefra mod et stærkt defensivt orienteret Crystal Palace hold.

Anden halvlegs første 20-25 minutter bød ikke på nogen mærkbar forandring. Spillet var kedeligt og fantasiløst. I midten af anden halvleg fik Crystal Palace et straffespark efter VAR dømte hånd på bolden af Victor Lindelöf. I første omgang brændte Crystal Palace faktisk, men fordi David de Gea havde forladt stregen inden Jordan Ayew sparkede, måtte det tages om. Her tog Wilfried Zaha ingen chancer og smadrede bolden op i nettaget til stillingen 0-2. I de sidste 20 minutter var United derfor tvunget til at spille mere offensivt og i et par minutter var der dog også håb om point da debutanten, Donny van de Beek, stod det rette sted efter et indlæg og reducerede til 1-2. Det varede dog ikke længe før Wilfried Zaha scorede til kampens resultat 1-3, efter et forsvarskoks Victor Lindelöf.

Manchester United spiller deres næste kamp på tirsdag mod Luton Town i Carabao Cuppens tredje runde.