- Fansene spiller en vigtig rolle

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Fansene spiller en vigtig rolle

25 februar, 2015 - 17:46
Luke Shaw føler sig sikker på, at et engageret hjemmepublikum på Old Trafford kan hjælpe holdet tilbage på vinderstien i lørdagens kamp mod Sunderland.

Luke Shaw ©Getty

Både Luke Shaw og Phil Jones havde tidligere på ugen taget et par timer ud af programmet til at deltage i et sundhedsprojekt, som Manchester United Foundation har stablet på benene. Projektet har til formål at hjælpe unge til en sundere livsstil.

Ved samme lejlighed gav Luke Shaw et par kommentarer til weekendens kamp mod Sunderland og særligt den store rolle, United fansene kan have.

- Vi får altid et ekstra skub fra vores fans på Old Trafford, og de har samtidig været fantastiske på udebane, fortæller Luke Shaw manutd.com.

- På hjemmebane er det lidt anderledes. Udeholdene kan altid fornemme atmosfæren, og det kan virke skræmmende på nogle hold. Det er en stor bane, og United har altid været stærke hjemme, det er også en væsentlig faktor. 

Den unge back fortalte yderligere, at han ser frem mod lørdagens opgave og til at komme tilbage på vindersporet.

- Jeg ser frem til at spille hver enkelt kamp,men vi har i særlig grad fokus rettet mod at vinde kampen mod Sunderland. Vi har arbejdet hårdt på træningsbanen, og det er meget vigtigt, at vi sikrer de tre point.

Kampen mod Sunderland spilles på lørdag med kickoff kl. 16.