- Fansene hyldede holdet, ikke mig

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Fansene hyldede holdet, ikke mig

31 august, 2018 - 14:52
United-fansene er 100% bag holdet, det mener Mourinho, der følte sig ydmyg efter den store opbakning mandag på Old Trafford.

Efter mandagens nederlag på 0-3 hjemme mod Spurs, blev Jose Mourinho på banen i lidt tid efter kampen og klappede anerkendende op mod fansene på Stretford End, der svarede igen med sang & klapsalver ned mod chefen.

Men Mourinho mener ikke, at det var en særlig hyldest til ham. Han ser det mere som en solid opbakning fra supporterne til holdet.

- Holdet spiller så godt som muligt, viser alt de kan, vi scorede ikke mål og lavede nogle fejl. Spilerne viste passion i kampen, fansenes reaktion var ikke til mig, men til spillerne og os som hold. Fansene er bag holdet og var det fra første minut. Uanset resultatet må man sige at fansene takkede for holdets indsats, lød det fra Mourinho på dagens pressemøde.

Han gav heller ikke meget for de Spurs-tilhængere, der har gjort grin med Mourinho og United-fansene da de ikke længere synger han er "The special one".

- Spurs-fansene havde ikke en sang da vi slog dem på Wembley for nogle måneder siden, hvor de drømte om at vinde titler. De vinder jo ikke så mange titler, så det var en vigtig kamp for dem. United-fansene sang dengang at jeg var Special One, klart de ikke sang det forleden, udtalte portugiseren.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her