- Fansene fortjener en sejr

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Fansene fortjener en sejr

11 april, 2015 - 08:40
Louis van Gaal brænder for at vinde søndagens derby. Han er klar over den store betydning, kampen har for fansene.

Wayne Rooney og Yaya Toure ©Getty

Så går det løs igen. Efter det ærgelige nederlag på Etihad tidligere på sæsonen er det endelig blevet revancetid. Denne gang foregår det på Old Trafford, og med rollerne byttet en smule rundt. 

City har haft en forfærdelig stime i Premier League på det seneste, mens deres naboer har tromlet modstanderne ned med flot spil. Derfor er det tid til en sejr, det ved Louis van Gaal. 

- Jeg drømmer om en sejr. Vi har tænkt grundigt i flere dage nu, hvordan vi bedst griber kampen an og slår City. Selvfølgelig ønsker vi at vinde, da det kan give et stort skridt frem i den samlede stilling. Vi kigger mod en tredjeplads, som helt sikkert vil være godt for os, da det er bedre end målet inden sæsonen, sagde LVG til MUTV.

Under pressemødet kom manageren ind på lidt af den forberedelse, holdet har været igennem op til kampen, men også andre ting har givet Louis van Gaal en fornemmelse af kampens betydning i Manchester. 

- Når du går ned igennem gaderne i Manchester, kan du fornemme vigtigheden af kampen. Alle snakker om den. Både de engelske- og spanske spillere taler ikke om andet. 

- Det er nu ikke fordi, jeg selv kommer så meget i byen, faktisk kun når jeg besøger restauranten Mr. Wings. Jeg har ikke tid til det, al min vågne tid går med fodbold. 

- Min kones frisør er kæmpe City-fan, så der har været en masse diskussioner der, og det signalerer meget fint værdien af kampen for hele byen. Det kan jeg godt lide, for i fodbold spiller vi for fansene, og jeg håber vi kan give dem en sejr på søndag.