- Falcao burde have valgt en anden klub

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Falcao burde have valgt en anden klub

23 februar, 2015 - 15:25
Monaco-manageren, Leonardo Jardim, er ikke sikker på, at Radamel Falcao valgte den rigtige klub, da Colombianeren skiftede til United på en lejeaftale.

Spekulationerne omkring Radamel Falcao og hans United-fremtid er lige nu mere aktuelle end nogensinde. Dårlige præstationer og manglende spilletid giver ikke ligefrem tro på, at Falcao har en fremtid i den røde trøje.

Hvis det står til Monacos nuværende manager, Leonardo Jardim, havde Falcao været bedre tjent med et skifte til en af de andre engelske klubber.

- Jeg ved ikke om skiftet var en fejl. I de sidste dage af August, troede jeg, at han ville skifte, men jeg troede ikke, det ville blive til United, siger Jardim til The Sun.

- Andre engelske klubber ønskede ham. Måske havde United ikke behøvet ham med Rooney og Van Persie på holdet. Det er bare min mening, men selvfølgelig var det ikke min beslutning.

Ifølge Jardim, havde Falcao en hel vifte af bejlere at vælge i mellem, da beslutningen skulle tages.

- Jeg tror, at andre klubber behøvede ham mere. Her kan vi nævne Chelsea, City eller Liverpool. Lige nu tror jeg, det havde været nemmere for ham i en af disse klubber eller sågar i Real Madrid.