Expressen: Zlatan fortsætter hos United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Expressen: Zlatan fortsætter hos United

19 marts, 2017 - 16:31
Ifølge svenske Expressen vil Zlatan Ibrahimovic fortsætte hos Manchester United minimum et år endnu.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

For et par uger siden skrev American Sports Illustrated, at LA Galaxy havde forberedt et kæmpe bud på Zlatan Ibrahimovic. En kontrakt, der ville gøre svenskeren til den bedst betalte spiller i MLS nogensinde.

LA Galaxy havde store forventninger om at kunne tiltrække Zlatan til sommer, der kunne skifte på en fri transfer. Rygterne gik da også på, at Mino Raiola, Zlatans agent, var taget til Los Angeles for at lytte til deres bud.

Den spanske avis Marca bakkede også op disse rygter og mente, at alt tydede på, at Zlatan ville skifte til LA Galaxy.

Zlatan vil garanteres United-succes

Der har også været rygter, der sendte den høje angriber til Napoli. Dem har Raiola dog været ude og afvise.

Troværdige Expressen har fra flere uafhænige kilder fået at vide, at Zlatan vil blive hos Manchester United mindst et år mere.

Svenskerens vigtigste mål er ikke at vinde Champions League, som han aldrig har vundet, men derimod at få en Premier League-titel. Det vil gøre ham til en af de få spillere, der har vundet mesterskabet i de fire store ligaer La Liga, Serie A, Ligue 1 og Premier League.

Zlatan vil gerne have, at United gør en stor indsats for at vinde mesterskabet allerede næste sæson, og at han endnu ikke har underskrevet klausulen på det ekstra år i sin kontrakt, er for at lægge ekstra pres på klubben.

Desuden har han også et ønske, ikke et krav, om at få en kontrakt på yderligere to år, hvilket vil give både ham og United endnu mere tid til at vinde Premier League og måske også få succes i Champions League.

Zlatan har været tilbageholdene, når snakken er faldet på hans fremtid i klubben.

- Jeg er glad for at være her, men du ved aldrig, hvad der sker. Vi må vente og se, hvad der sker, udtalte Zlatan tidligere på ugen ifølge Manchester Evening News.

Mino Raiola dukkede i torsdags op på The Lowry imens United-spillerne befandt sig på hotellet inden opgøret mod FC Rostov. Måske for at diskutere Zlatans kontraktforhold.

Zlatan har haft en imponerende debutsæson i England, hvor han indtil videre har scoret 26 mål i alle turneringer.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje