Everton-bekræfter: Forsvarsprofiler bliver klar til United-kamp

Både John Stones og Seamus Coleman vender tilbage på Everton-holdet, når de blå tager i mod Manchester United på lørdag.

I de seneste uger har Evertons forsvaret manglet en række vigtige spillere. Leighton Baines, Seamus Coleman og John Stones har således alle tre været skadet, men når holdet byder Manchester United velkommen på Goodison Park på lørdag, er de to sidstnævnte med igen.

Det bekræftede manager Roberto Martínez tidligere onsdag. Om Stones sagde Everton-chefen følgende til klubbens officielle hjemmeside:

– Jeg tror, han bliver klar. Husk på, at John har udført masser af kvalitetsarbejde på Finch Farm (klubbens træningsanlæg, red.), og det handler bare om at komme i kampform. Vi har stadig tre meget vigtige dage forud for den kamp i forhold til forberedelser, så på fredag har vi en bedre idé om, hvor John er.

Han gjorde det samtidig klart, at Coleman, der spillede for Irland i landskampspausen, også vil være med igen. United slipper dog blandt andre for Leighton Baines. Han og den tidligere United-spiller Tom Cleverley er således endnu et par uger fra at vende tilbage fra deres skader.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Forrige artikel

Overblik: Hvilke United-spillere skal til EM?

Næste artikel

Evra: Stadig irriteret på United

ANNONCE