Evening Standard: Solskjær vil opbygge United rundt om Pogba og Rashford

Evening Standard hævder, at Solskjær skulle have blokeret tilbud mod Pogba og Rashford, fordi han ønsker at opbygge holdet om dem.

Paul Pogba har været rygtet til det spanske og Marcus Rashford har kort tid tilbage af sin kontrakt. Det rykker dog ikke på, at Solskjær vil bygge fremtidens Manchester United rundt om netop de to.

Den norske caretaker skulle være tæt på en permanent aftale og er ifølge Evening Standard Sport allerede ved at forberede fremtiden.

Paul Pogba benyttede i sidste uge lejligheden til at skamrose Real Madrid, som har fået flere medier til at rygte ham til Spanien. Dog skulle United have blokeret alle forespørgsler om franskmanden, og er allerede ved at forberede kontraktforhandlinger.

Det samme kan blive sagt for Marcus Rashford, der har været rygtet sporadisk til både Real Madrid og Barcelona. Hans kontrakt udløber næste sommer, og United skulle være i fuld gang med at forhandle en ny aftale med den 21-årige englænder.

Derudover fortæller det engelske medie, at Solskjær skulle ønske at bygge, udover Pogba og Rashford, holdet rundt om Jadon Sancho, Bruno Fernandes og Kalidou Koulibaly.

Forrige artikel

Telegraph: Solskjær kan blive offentliggjort i denne uge

Næste artikel

OT.dk-anbefaler: Louis van Gaal om sin tid i Manchester United

ANNONCE