Evans: Vi må bevare fokus

Manchester Citys ene point i lørdagens 1-1-kamp mod Stoke betyder, at de for en stund overtager førstepladsen i Premier League som følge af en bedre…

Manchester Citys ene point i lørdagens 1-1-kamp mod Stoke betyder, at de for en stund overtager førstepladsen i Premier League som følge af en bedre målscorer. Det uafgjorte resultat betyder dog også, at City taber to vigtige point i kampen om mesterskabet. Dermed kan Manchester United, med en sejr i aftenens kamp mod Fulham, sikre sig førstepladsen med tre point ned til City. 

Fulham er et af ligaens absolut dårligste udebanehold. Dette understreges af, at holdet kun har scoret 8 mål på udebane i denne sæson. Alligevel understreger Jonny Evans, at intet må tages for givet på dette tidspunkt af sæsonen.

‘Alle kampe er hårde fra nu af. Vi er nødt til at bevare fokus igennem de næste ni kampe. Vi føler os alle i god fysisk form, og vi ved at vi har kvaliteten på holdet (til at vinde mesterskabet, red.). Det handler om være motriveret hver gang man træder ind på banen, og være fuldt fokuseret på at få de 3 point,’ siger Evans til United Review. 

Manchester United slog aftenenes modstander med hele 5-0 i den omvendte kamp på Craven Cottage i december, men ifølge Evans kan det resultat ikke bruges til noget i aftenens kamp. 

‘Fulham er som regel en af de hårdeste udebanekampe i sæsonen, men vi formåede at spille en virkelig god kamp sidst vi spillede der. Det vil blive en helt anderledes kamp i aften, selvom vi føler os godt tilpas på hjemmebane. Vi er nødt til at yde en god indsats i aften, og sikre os tre vigtige point,’ slutter Uniteds 24-årige forsvarsspiller. 

Forrige artikel

United overvejer mere jord

Næste artikel

Nani: Hvor er Citys fans?

ANNONCE