Evans: Presset er på City

Jonny Evans har øjensyneligt fået masser af selvtillid, efter han søndag fik sparket Manchester United i front mod Wolves – Evans’ første scoring i United…

Jonny Evans har øjensyneligt fået masser af selvtillid, efter han søndag fik sparket Manchester United i front mod Wolves – Evans’ første scoring i United-trøjen nogensinde. Nu forsøger nordireren at lægge ekstra pres på Manchester City forud for ‘de lyseblås’ møde med Chelsea onsdag aften.

“Onsdag er en kæmpekamp. Vi har gjort vores arbejde og lagt pres på City. Chelsea har fået et par vigtige sejre på det seneste, og det har måske hævet deres moral lidt. De går ind til kampen onsdag med en god portion selvtillid,” spår Evans til The Independent.

Med 25 ud af seneste 27 mulige point har Sir Alex Fergusons tropper for alvor spillet sig i position til at gentage sidste års triumf og vinde ligaen – det eneste, der nu mangler, er at få udlignet Manchester Citys målforskel. Det er noget, hele holdet fokuserer på, siger Evans:

“Målforskellen er virkelig noget, vi tænker på. Det sidste, man har lyst til, når sæsonen er ovre, er at tabe på ikke at have scoret mål nok,” siger Evans.

City har lige nu en målforskel, der er tre bedre end United – og det skal der gøres noget ved, siger Evans:

“Af og til er målforskellen næsten som et ekstra point, og det ville være en horribel måde at tabe ligaen på, så det forsøger vi at råde bod på.”

Forrige artikel

Ferguson: Valencia kan blive afgørende

Næste artikel

Vinderen af Suarez-sagen

ANNONCE