ESPN: United forlænger Shaws kontrakt

Ifølge ESPN benytter United sig nu af en option i Luke Shaws kontrakt, til at forlænge med yderligere et år.

ESPN skriver i dag at kilder tæt på Luke Shaw fortæller, Manchester United nu vil benytte sig af en option i Shaws kontrakt, der muliggør det for klubben at forlænge med yderligere et år.

Shaw er en blandt mange, hvis kontrakt udløber i sommeren 2018. Som et relativt nyt tiltag fra klubbens side, muliggør de nye kontrakter det at forlænge spillerkontraktens periode med yderligere et år.

Derfor vil United nu benytte sig af denne mulighed og sørge for Luke Shaws kontrakt løber til sommeren 2019 i stedet.

Der har været mange rygter på det seneste, der tyder på Ed Woodward efter en travl sommer endnu engang er trukket i arbejdstøjet, og nu søger at forlænge mange af de spilleres kontrakter, der udløber i sommeren 2018. Heraf er blandt andre Juan Mata, Ander Herrera og Marouane Fellaini.

Shaw, der har arbejdet på sin fitness efter en operation i anklen i sommer, har kun haft en optræden for de røde djævle denne sæson, efter sit indhop i sidste uges Carabao Cup sejr over Burton Albion, hvor det faktisk blev til en scoring, der dog ikke blev anerkendt grundet en meget tvivlsom offside.

Jose Mourinho udtalte sidste uge, at Shaw skal arbejde hårdt for at forbedre sig og prøve at vinde sin plads på holdet tilbage, men at han nok skal få chancen for at imponere i en af de fire turneringer klubben konkurrere i i år.

Læs mere om:

Forrige artikel

Mourinho slipper for straf

Næste artikel

Podcast - med Anders Jochumsen & Peter Hasle

ANNONCE