ESPN: Nu går United efter Upamecano

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

ESPN: Nu går United efter Upamecano

31 august, 2020 - 13:06
Det amerikanske sportsmedie, ESPN, fortæller i dag, at Manchester United går efter at sikre sig Dayot Upamecano fra RB Leipzig i dette transfervindue.

Dayot Upamecano ©Getty

Meget tyder på, at Donny van de Beek bliver "De Røde Djævles" første store signing denne sommer. Nu melder ESPN, at Ed Woodward og co. allerede har udset sig det næste transfermål i form af den franske midterforsvar, Dayot Upamecano.

ESPN skriver, at Ole Gunnar Solskjær ønsker at lægge fokus på en forstærkning af midterforsvaret, nu hvor bredden på midtbanen efter alt at dømme bliver styrket med tilgangen af van de Beek.

Her skulle 21-årige Upamecano være topprioriteten.

Selvom Upamecano for nyligt forlængede sin kontrakt med sin tyske klub til sommeren 2023, skriver ESPN, at spillerens nye aftale indeholder en frikøbsklausul på 42 millioner euro, som kan blive aktiveret ved udgangen af 2020/2021-sæsonen.

ESPN skriver dog, at United ønsker at sikre sig Upamecano allerede i dette transfervindue.

Den franske L'Équipe-journalist, Bruno Constant, bekræfter desuden på Twitter, at Uniteds næste transferprioritet er RB Leipzig-spilleren.

Ønsker du at vide mere om Upamecano, talte vi tilbage i april om franskmanden i en podcast-special omhandlende sommerens transfervindue.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.