Engelsk fanorganisation støtter United-protester

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Engelsk fanorganisation støtter United-protester

04 maj, 2021 - 15:04
Den engelske fanorganisation mener, ligesom mange United-fans, at der er brug for kontrol over ejerskaberne i de engelske fodboldklubber.

Protester mod Glazer. Maj 2021 ©Imago

Der er nogle fans, der føler, at United-fansene gik over stregen, da de invaderede Old Traffords bane, men Football Supporters Association(FSA) støtter protersterne, der fik kampen mellem Manchester United og Liverpool udskudt.

Formanden Malcolm Clarke peger på peger på, at protersterne, som er gået verden rundt, overvejende forløb fredeligt til trods for meldinger om blandt andet hærværk og ulovlig indtrængen på Old Trafford.

- Majoriteten af de fremmødte protesterede fredeligt, men det er næste uundgåeligt, at fokus bagefter bliver rettet mod de få, der gik over stregen, siger han til The Mirror.

- Det er helt tydeligt, at demonstrationen viser, hvor stærke følelser der er imod det, der er sket de seneste uger, og hvad mange United-fans i et større billede føler om deres ejere, siger han.

Football Supporters Association(FSA) forventer, at vi vil komme til at se lignende protester ála dem, der fik udskudt kampen mellem Manchester United og Liverpool søndag aften.

- Jeg tror, vi kommer til at se flere. Og hvis andre klubbers fans ønsker det til de sidste kampe, så synes jeg det er helt fint. Vi forventer selvfølgelig, at alle holder sig inden for loven, men vi vil gerne samarbejde med de forskellige fanklubber - inklusive de seks 'rebel-klubber' for at få ændringer i spillet, siger han.

Malcolm Clarke står fast på det ønske, der er fra mange sider i fodbold England, at diskussion om mere fan-involvering i klubberne skal op på øverste politiske niveau i landet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.