Engelsk avis: Solskjær rasende over Lingards Snapchat-video

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Engelsk avis: Solskjær rasende over Lingards Snapchat-video

21 juni, 2019 - 09:52
Ole Gunnar Solskjær skulle eftersigende være vred over en video, Jesse Lingard har lagt online fra sin ferie i Miami. Det skriver Daily Mail.

Marcus Rashford og Jesse Lingard ©Getty

En video, som Jesse Lingard har lagt online på Snapchat, har gjort manager Ole Gunnar Solskjær rasende, og der venter offensivspilleren en advarsel, mener Daily Mail at vide.

I videoen går Lingard rundt og siger farvel til værelserne, som han, Marcus Rashford, Roshaun Williams og en fælles ven har boet på i Miami.

Han bander en del i videoen, og den fjerde rejsemakker, der hedder Jamal Branker, kan ses, mens han simulerer at have sex i sin seng. 

Ole Gunnar Solskjærs problem med videoen skulle være, at det er dårlig repræsentation af klubben, hvilket er noget, manageren går meget op i.

Det var eksempelvis noget af det, han fokuserede på, da Juan Matas kontrakt for nylig blev forlænget.

- Han (Mata red.) er et godt eksempel for vores unge spillere med sin tilgang. Han ved, hvad det vil sige at være Manchester United-spiller, sagde Solskjær i den forbindelse.

Jesse Lingard skal ifølge avisen forvente at blive kontaktet af manageren, inden truppen mødes til opstart den 1. juli.

Det er usikkert, hvor meget Daily Mail egentlig ved om sagen, men det er slet ikke utænkeligt, at Ole Gunnar Solskjær er vred over videoen, som kan ses her.