- En stor spiller for mig, United og England

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- En stor spiller for mig, United og England

24 september, 2016 - 17:17
José Mourinho tager sig ikke af, hvad folk måtte mene om Wayne Rooney. Han understreger, at kaptajnen stadig har en stor rolle at skulle spille under ham.

Wayne Rooney på bænken ©Getty

Dagens sejr over Leicester blev sikret i en første halvleg, hvor Manchester Uniteds normale anfører, Wayne Rooney, måtte se til fra bænken, mens hans holdkammerater nettede fire gange. 

Allerede før kampen understregede José Mourinho, at kaptajnens plads på holdet ikke er selskreven, men at han ligesom de andre spillere må bevise sit værd.

Portugiseren understreger dog efter kampen, at han stadig har fuld tillid til Uniteds rekordmager. Han har fortsat en vigtig rolle at skulle spille, forsikrer Mourinho over for Sky Sports.

- Wayne Rooney er en stor spiller for mig, for United og for dette landshold. Han er min anfører, og jeg stoler fuldstændigt på ham. Han er glad og tilfreds.

Manchester United-anføreren får mulighed for at spille sig tilbage på holdet, når han og de andre røde djævle torsdag tager imod Zorya i Europa League. Herefter venter Stoke i weekenden

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her