En skuffet Lingard ser frem mod næste sæson

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

En skuffet Lingard ser frem mod næste sæson

12 maj, 2019 - 21:10
Jesse Lingard var tydeligt skuffet efter dagens nederlag, men han tror på, at Manchester United vil bruge pre-season fornuftigt til at få sat en identitet på holdet og komme styrket tilbage frem mod næste sæson.

Det var en tydeligt følelsesmæssigt berørt Jesse Lingard, som udtalte sig til MUTV efter kampen mod Cardiff i dag. 

-Skuffende. Der er ikke rigtigt så mange ord, som jeg kan sige lige nu. Vi må bare se fremad mod næste sæson. Vi må bygge op og komme meget stærkere tilbage. Vi skal arbejde hårdere og presse hinanden mere til træning og så skal vi levere i kampene. 

26-årige Jesse Lingard er opvokset i klubben og har været fan af klubben siden han var barn. Spurgt ind til, hvad hans budskab til fansene vil være oven på en hård sæson, svarede Lingard følgende: 

- Det er hårdt. Det er hårdt for alle - fans, spillere, stab, alle som er en del af klubben. Det er ikke, hvor vi bør være. Manchester United skal være i toppen. Det er der, vi bliver nødt til at være. Men som jeg sagde, det kræver hårdt arbejde, dedikation og fokus. Det er en lang sæson, og der er mange kampe, så vi har brug for alle mand næste sæson, og så må vi arbejde hårdt i pre-season og så har vores manager en opgave med at sætte en identitet på holdet. 

Lingard peger på pre-season som en vigtig del af klubbens forberelse frem mod næste sæson, som han regner med, at klubbens manager, Ole Gunnar Solskjær vil udnytte til at styrke Manchester United frem mod næste sæson.

- Vi skal nok være klar. Vi skal sætte et budskab fra starten. Vi skal være på tæerne. Som jeg sagde, nu har manageren en mulighed for virkelig at sætte sit præg på holdet og få os til at spille på den måde, som han ønsker, at vi skal spille. Og det skal vi lytte til. Og jeg er sikker på, at det nok skal virke. 

En af de spillere, som United formentlig kommer til at give chancer under dette års pre-season, er 17-årige Mason Greenwood, som i dag startede sin første Premier League kamp for klubben. Og han imponerede Lingard med sin præstation i dag. 

- Han er fantastisk. Han nød kampen. Han gav os energi. Han fik affyret skud og har masser af selvtillid. Han er ikke bange og bliver ikke skræmt af at spille foran 75.000 mennesker. Det er vores job at være der for ham og hjælpe ham. Manchester United har altid bragt unge spillere op gennem systemet, og vi har også altid haft nogle erfarne spillere (omkring de unge, red.) Så hvis vi kan kombinere det i næste sæson, så er jeg sikker på, at vi vil klare det godt, lød vurderingen fra Jesse Lingard