- En god sæson på alle objektive parametre

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- En god sæson på alle objektive parametre

13 maj, 2018 - 19:40
Jose Mourinho er ikke i tvivl: Manchester United har haft en forrygende sæson målt på alle objektive tal. Det siger manageren efter sejren over Watford.

José Mourinho ©Getty

Jose Mourinho kunne se sit hold ende med den bedste pointhøst siden Sir Alex Ferguson. Det skete, da hans hold i dag slog Watford og dermed endte på 81 point og en sikker andenplads.

Og spørger du portugiseren, så bør det være de positive historier, som dominerer, når man ser tilbage på Uniteds tal for sæsonen. Det siger han til MUTV efter Watford-sejren.

- Det kommer an på, hvordan du vælger at analysere det. Hvis du er positiv og respekterer alles indsatser samt kigge på de kolde tal, så vil du sige positive ting, siger han og fortsætter:

-  Den bedste placering i fem år, en hel masse point, som normalt ville have holdt os inde i titelkampen til de allersidste par uger. En masse clean sheets, Golden Glove (til David de Gea, red.), flere mål end sidste sæson og det næstbedste hold i landet.

- Hvis du vil, kan du altid være negativ

I det hele taget huer det ikke Mourinho at tale negativt om en sæson, hvor United som minimum bliver det næstbedste hold i begge af Englands store turneringer.

- Vi er i finalen mod Chelsea i FA Cuppen, så hvis du vil vurdere os på en positiv måde, kan du gøre det på en meget objektiv måde, fortsætter United-manageren.

- Men hvis du vil være negativ, så kan du altid være negativ. Du kan være så negativ, at du for eksempel mener, at Scott McTominay - en knægt, der kom hertil som ni-årig - ikke er god nok.

- Så hvis du vil være negativ, kan du være negativ helt uden dimensioner. 

Manchester United endte med dagens sejr over Watford som det næstbedste hold i Premier League med 81 point. Naboerne fra City slog samtidig pointrekorden, idet de endte på 100 point.

Holdet har stadig mulighed for at løfte et trofæ, når man næste weekend møder Chelsea i FA Cuppen på Wembley.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19